português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
NOGUE I PUIGVERT, PEP []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 6   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Plaça mercat d'Olot / text: Domènec Moli ; receptes recollides per Pepe Nogué ; pròleg: Lluís Sacrest i Fina Soler
Molí i Serra, Domènec


Olot : Plaça Mercat d'Olot, 2008
168 p. ; 21 cm
51 receptes del primer Concurs de la Plaça Mercat.
ISBN 978-84-612-7182-5



Matèries: Mercats municipals ; Certàmens ; Receptes culinàries
Matèries:Plaça del Mercat d'Olot
Àmbit:Olot
Cronologia:[2008]
Autors add.:Nogué i Puigvert, Pep (Ed.) ; Sacrest, Lluís (Pr.) ; Soler, Fina (Pr.)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina volcànica: la cuina dels restaurants de la Garrotxa / a cura de Pep Nogué



Valls : Cossetània, 2007
160 p. ; 24 cm (El Cullerot, 47) 
ISBN 978-84-9791-305-8



Matèries: Restaurants ; Guies gastronòmiques ; Costums alimentaris
Àmbit:Garrotxa
Cronologia:[2007]
Autors add.:Nogué i Puigvert, Pep (Ed.)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de les terres gironines / Pep Nogué i Puigvert
Nogué i Puigvert, Pep


2a ed.
Valls : Cossetània, 2005
160 p. ; 23 cm (El Cullerot, 9) 
ISBN 84-9791-071-0

Aquest llibre vol ser en primera instància el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina casolana de les nostres mares, àvies, besàvies, de la gent que ha viscut en aquest territori d'anys ençà. Les receptes d'aquesta cuina tradicional es troben en la primera part del llibre. La segona part expressa el canvi generacional de la cultura gastronòmica del nostre país. s'hi recull la cuina d'autor, un fenomen que en els darrers anys ha fet evolucionar la cuina gironina. d'aquesta manera, hi trobem receptes dels més prestigiosos cuiners de les comarques gironines.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Girona, província
Cronologia:2005


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'arròs de Pals: de l'Orient a l'Empordà / Pep Nogué i Puigvert
Nogué i Puigvert, Pep


Valls : Cossetània, 2003
152 p. : il. ; 24 cm (El cullerot, 21) 
Bibliografia i fonts.
ISBN 84-96035-29-8

L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arròs a Pals (Baix Empordà) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, però també de tot el seu entorn geogràfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'autor. El tercer apartat està dedicat als arrossos d'altres indrets (des del Japó fins a l'Equador, passant pel Pakistan, el Líban o Cuba, entre altres països). I, finalment, tenim mitja dotzena de postres amb l'arròs com a ingredient.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Pals
Cronologia:[2003]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Vins del Rosselló / Pep Nogué i Puigvert
Nogué i Puigvert, Pep


Valls : Cossetània, 2001
110 p. : il. ; 24 cm (El cullerot
Bibliografia i fonts.



Matèries: Vi ; Cava ; Indústria vinícola
Àmbit:Rosselló - Catalunya Nord
Cronologia:[2001]


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de les terres gironines / Pep Nogué i Puigvert
Nogué i Puigvert, Pep


Valls : Cossetània, 2001
160 p. : il. ; 24 cm (El cullerot, 9) 
Bibliografia i fonts.
ISBN 84-89890-96-X

Aquest llibre vol ser en primera instància el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina casolana de les nostres mares, àvies, besàvies, de la gent que ha viscut en aquest territori d'anys ençà. Les receptes d'aquesta cuina tradicional es troben en la primera part del llibre. La segona part expressa el canvi generacional de la cultura gastronòmica del nostre país. S'hi recull la cuina d'autor, un fenomen que en els darrers anys ha fet evolucionar la cuina gironina. D'aquesta manera, hi trobem receptes dels més prestigiosos cuiners de les comarques gironines.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Girona, província
Cronologia:[2001]


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3